Betűméret:

Mintegy két hónapos ciklusokban, ciklusonként váltakozó témákkal valósítottuk meg a „Szerelem és más drogok” alprojektet iskolánkban.

Betűméret:

Egy igen hangsúlyos projektelem megvalósításának végére került pont 2020 tavaszi-nyári időszakában, amikor is a Kiskunhalasi SZC Kiskőrösi Wattay Technikum és Kollégiumban befejezésre került a Digitális Közösségi Alkotóműhely kialakítása.

Betűméret:

Rögtön a tanév kezdetét követően megkezdődött a szervezkedés kerékpáros és tanulmányi kirándulásokra, hogy amennyiben lehetséges a járványhelyzet újabb korlátozó intézkedései előtt megtudjuk valósítani a pályázatban vállalt kirándulásainkat.

Betűméret:

A májusi hónapban gépészeti taulóinknak lehetősége volt meglátogatni a Kecskeméten található IQ Ipari Kutató Kft telephelyét. Az IQ Ipari Kutató Kft a KÉSZ Group csoport tagjaként végez kutatást, oktatást, innovációt ind kereskedelmi, mind gépészeti, mérnöki feladatok terén.

Betűméret:

A 2019-es év zárásául alumi napot szervezetünk iskolánkban, melynek során intézményünk végzett diákjai látogattak meg bennünket és számoltak be életútjukról diákjaink részére.

Betűméret:

Ebben a hónapban immáron 28. alkalommal rendeztük meg az Eckerle Szaki Kupát, mint teremlabdarúgó bajnokságot. A rendezvény helyszínét a Kiskőrösi Városi Sportcsarnok biztosította.

Betűméret:

2019 tavaszán kerültek megrendezésre tanulmányi kirándulásaink, melyek keretében az eladó, a vendéglátó eladó, és a pincér tanulók a Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeumot látogathatták meg Budapesten, melynek keretében szakmai foglalkozásokon is részt vettek.

Betűméret:

A Petőfi Sándor Művelődési Központ nagyterme adott helyet a mintegy 360 diákot érintő rendezvénynek, melynek keretében Zacher Gábor toxikológus, címzetes egyetemi docens tartott előadást a Kiskőrösi Wattay Szakgimnázium és Szakközépiskola tanulóinak.

Betűméret:

Feltöltés alatt!