Betűméret:

A GINOP-6.2.17-es kódszámú, a Kiskunhalasi Szakképzési Centrum fejlesztése a végzettség nélküli iskolaelhagyás csökkentésért c. pályázat keretein belül, mintegy nyolcvan pad érkezett a Dékániba, a hozzájuk tartozó székekkel együtt.  A szóban forgó pályázat keretében érkeztek még számítástechnikai eszközök, tabletek, melyek a lemaradó tanulókat segítik abban, hogy szükség esetén felzárkózzanak a társaikhoz, illetve a digitális eszközök használata során fejlesszük a kapcsolódó kompetenciáikat.

Betűméret:

A GINOP-6.2.17-es kódszámú, a Kiskunhalasi Szakképzési Centrum fejlesztése a végzettség nélküli iskolaelhagyás csökkentésért c. pályázat keretein belül, mintegy negyven diák vehet részt célzott, a képességeikhez igazodó fejlesztő, felkészítő foglalkozásokon.

Betűméret:

GINOP-6.2.17-es kódszámú, a Kiskunhalasi Szakképzési Centrum fejlesztése a végzettség nélküli iskolaelhagyás csökkentésért c. pályázat keretein belül a Dékáni Árpád Szakgimnázium kilencedik évfolyamán tanuló diákoknak egy mérést követően lehetőségük adódott, hogy különböző problématerületekre fókuszálva felzárkóztató órákon vegyenek részt a 2018/2019-es tanévben.

Betűméret:

A Kiskunhalasi Szakképzési Centrum Dékáni Árpád Szakgimnázium és Szakközépiskola 10. évfolyamos tanulói ez év szeptemberében egy felejthetetlen kiránduláson vettek részt a Kárpát-medence egyik legszebb területén, Erdélyben.

Betűméret:

Feltöltés alatt!